WAT KAN DE CLOUD VOOR U BETEKENEN?

Cloud Storage

Secure File Sync biedt voor u de mogelijkheid om uw data overal beschikbaar te hebben op al uw devices. Data wordt encrypted opgeslagen in een Nederlands datacentrum. Of u nu een Mac, Windows PC, iOS, Android of Windows phone heeft, u heeft zonder problemen en op een veilige manier toegang tot al uw data.

Patriot Act?

Onze servers staan bij een Nederlands datacentrum. Data wordt in Nederland opgeslagen. Waarom is dit belangrijk? Omdat Nederlandse servers onder het Europees recht vallen, daardoor is het niet mogelijk dat overheden of andere instanties zomaar uw data kunnen opvragen.

File and Folder locking

Niets is vervelender dan dat u net een bestand heeft aangepast, deze opslaat en vervolgens blijkt dat een collega ook net hetzelfde bestand aan het aanpassen is. Via deze oplossing kan dit eenvoudig worden voorkomen door een ‘Lock’ op het bestand te plaatsen. Andere gebruikers kunnen het bestand dan alleen inzien maar niet bewerken waardoor voorkomen wordt dat jullie tegelijk in een bestand aan het werken zijn.

Contact

Cloud Backup

Onderzoek heeft uitgewezen dat 40 tot 45 % van alle MKB's geen backups maken. Meestal worden backups vergeten, omdat men ze niet nodig heeft, tot het te laat is... Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Wat gebeurt er met uw data bij een crash, brand of diefstal? Wij kunnen u helpen.

Contact

Transformeer je manier van werken met Microsoft Office365

De productiviteitscloud die eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging samenbrengt om je bedrijf te helpen meer te bereiken.

Productiviteit heroverwegen

Breng werknemers in contact met de mensen, informatie en inhoud die ze nodig hebben om hun beste werk te doen, vanaf elk apparaat.

Stroomlijn bedrijfsprocessen

Transformeer de manier waarop je je bedrijf beheert met hulpmiddelen die processen vereenvoudigen en responsiviteit verbeteren.

Bescherm je bedrijf

Bescherm medewerkers, gegevens en klantinformatie zonder dat de productiviteit hieronder lijdt, dankzij intelligente beveiliging.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals netwerken, servers, opslag, webapplicaties enzo verder, waarmee u flexibeler bent en meer bereikt.

Office365 - Alles wat je nodig hebt in één oplossing.

Contact

Contact

Kom gerust langs, de koffie staat altijd klaar....
Vul het contact formulier in of stuur een WhatsApp bericht. Phone

Kraijenhoffstraat 34, 5461 HB Veghel

Support

Klik op onderstaande link voor hulp op afstand.

TeamViewer