Cybersecurity

De opkomst van cybercriminaliteit en bedrijfsspionage maken beveiliging van uw bedrijfsprocessen complex en kostbaar. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in de risico's waaraan uw organisatie en klanten worden blootgesteld. Zet de eerste stap om uw verdediging te versterken en uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Impact van cybersecurity

Je bedrijf kan volledig stil komen te liggen bij een hack. Je bent niet bereikbaar, medewerkers kunnen niet werken en je verliest omzet. Hackers hebben genoeg aan één onbewaakte minuut. Software heeft zwakke plekken die hackers gelegenheid bieden om data te stelen, ransomware te installeren of je bedrijf te saboteren. Een kwaadwillende hoeft vaak maar één systeem te pakken te krijgen en kan vervolgens bij de meeste IT-infrastructuren ongehinderd de infrastructuur verder verkennen en compromitteren. Meer inzicht nodig, wij staan voor u klaar.

Contact

NEXT GENERATION FIREWALL SERVICE

Security en firewallbeheer zijn een uitdaging voor veel organisaties. De kennis up-to-date houden en scherp blijven op nieuwe security bedreigingen vereist grote inspanningen. Niet alleen de kennis is van groot belang maar ook een goede firewall. Een goede firewall beschikt over volgende noodzakkelijke functies: applicatie controle, user identificatie, URL-filtering, antivirus, advanced malware protection en intrusion prevention. Met onze Next Generation Firewall Services helpen wij u om uw netwerk zo veilig mogelijk te houden. Wij verzorgen ook de reguliere updates en uiteraard alle benodige changes en rapportages.

Contact

Contact

Kom gerust langs, de koffie staat altijd klaar....
Vul het contact formulier in of stuur een WhatsApp bericht. Phone

Kraijenhoffstraat 34, 5461 HB Veghel

Support

Klik op onderstaande link voor hulp op afstand.

TeamViewer